Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Костянтинівська сільська громада

21.05.2024 20:07

Актуалізація даних в Реєстрі територіальної громади

664cd508bb51a__актуалізація.jpg

Реєстр територіальної громади (РТГ) – це сучасна база даних, яка створена з метою спрощення процедури обміну інформацією, для забезпечення потреб громади в автоматизації процесів.

Мешканці, дані яких внесені в Реєстр, зможуть не витрачати свій особистий час для отримання різного виду довідок із питань реєстрації місця проживання, а також за спрощеною процедурою отримувати інші послуги.

 

Відсутність даних в РТГ в подальшому унеможливлює для громадян отримання електронних публічних послуг згідно ЗУ від 05.11.2021 року № 1871-ІХ “Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні”.

Реєстр територіальної громади наповнюється щоденно крім вихідних днів.

Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, Центр надання адміністративних послуг вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі.

Проте, залишається великий відсоток мешканців громади, дані яких змінились: наприклад, змінилось прізвище у зв’язку з одруженням, змінено паспорт громадянина України, але інформація в реєстрі залишилась попередньою.

З метою перевірки та актуалізації персональних даних в Реєстрі Костянтинівської сільської територіальної громади (РТГ) за адресою місця реєстрації та отримання витягу з РТГ про зареєстроване або задеклароване місця проживання, мешканцям необхідно звернутися (дистанційно) до Центру надання адміністративних послуг, надавши наступні документи у сканованому вигляді на електронну поштуkost_cnap@ukr.net

  • паспорт громадянина України у вигляді книжечки (всі сторінки) або ID картки;
  • ідентифікаційний код;
  • свідоцтво про народження (дітям до 14-ти років);
  • свідоцтво про шлюб (при зміні прізвища);
  • будинкова книга або копія довідки ф13 для підтвердження дати реєстрації;
  • довідка з Єдиного державного демографічого реєстру для підтвердження дати реєстрації (у разі відсутності будинкової книги або довідки ф13).

Довідкова інформація за телефоном 0689282112 з 09.00 до 17.00.